Чому Хорватія країна №1 для роботи за кордоном

Основні переваги працевлаштування в Хорватії
Залиште ваш номер і ми зателефонуємо!
Наші менеджери з радістю дадуть відповіді на всі ваші питання :)
Або телефонуйте за номером:
+380636538467
Привіт! Дізнайся, чому ми рекомендуємо Хорватію для довготривалого працевлаштування та проживання. А також я розкажу які переваги та професійні можливості відкриває ця сонячна країна ▼
Ярина Максимик
HR-менеджер у Getworker

Хорватія - це висока ЗП та накопичення капіталу

Це саме те, що спонукає людей їхати закордон. За даними міністерства фінансів станом на 2021 рік середня заробітна плата в Україні становить всього 400 євро. В Європі, а саме в Хорватії, ця цифра значно оптимістичніша - 1200 євро. Все-таки така різниця суттєва.

Більшість роботодавців, з якими ми співпрацюємо, забезпечують своїх працівників житлом з усіма зручностями, повноцінним харчуванням, спецодягом та медичним страхуванням. Саме тому вам не прийдеться робити жодних додаткових витрат.
Порівняння зарплат Україна Хорватія

Хорватія - це європейські умови праці

З 2013-го року Хорватія перебуває у складі ЄС, але вже понад десять років їхні умови праці відповідають всім європейським стандартам.
Саме тому вам не доведеться працювати зі старою технікою, швидко перекушувати мівіною чи потерпати від чиєїсь неуважності.

Ваш комфорт та безпека прописана на законодавчому рівні, тому вони справді є такими важливими для хорватських роботодавців.

Хорватія - це новітні технології та професійний розвиток

Окрім безпеки та комфорту, роботодавці зацікавлені у вашому професійному розвитку. Тому для працівників постійно проводяться тренінги з підвищення кваліфікації, знайомлять з новітніми технологіями, методами роботи. Також навчають, як бути більш ефективним працівником.
Підвищуючи свою кваліфікацію - ви збільшуєте свою ЗП!
Сучасне виробництво в Хорватії

Андрій Смитюк
Опалубник
Реальна історія нашого клієнта Андрія

Приїхавши в Хорватію, він починав некваліфікованим помічником на будівництві зі ставкою 5€/год. Працюючи, він проявляв чудові організаторські здібності, тому керівництво відправило його на спеціальні курси. За короткий період він уже керував бригадою своїх колег, а його ставка збільшилась до 6,5€/год – це близько +400€ до щомісячної зарплати.­­

Хорватія - це можливість подорожей та додаткового заробітку

Інколи хорватські компанії пропонують своїм працівникам відрядження на їх об'єкти в інші країни. Наприклад, цього року провідна хорватська будівельна компанія відправила наших клієнтів, а саме монтерів металоконструкцій та електриків, на 3 місяці у Казахстан для роботи над замовленням великої IT-фірми. Там їхня ставка була 8€/год, що дозволило їм заробити до 2000€/міс!

Хорватія - це безкоштовне проживання та харчування
Усім працівникам надається повноцінне житло з усіма зручностями абсолютно безкоштовно.
І це не гуртожитки, а приватні будинки або квартири. В кімнатах розміщуються по 2-3 людей. Сімейним парам завжди пропонують окреме поселення.

Харчування також є безкоштовним або компенсується його грошова вартість. Дуже часто на виробництвах є корпоративні столові, де харчуються працівники. Хоча, наші клієнти розповідають, що ці столові більше схожі на повноцінні ресторани, де кожного дня є вибір з декількох блюд і можна замовити будь-що з меню абсолютно безкоштовно.

Хорватія - це освоєння іноземної мови

Працюючи в будь-якій іншій країні ви обов'язково освоїте місцеву мову. А в Хорватії знання мови може позитивно вплинути на вашу заробітну плату. Повернувшись додому, лише вміння розмовляти хорватською вже дасть вам можливість влаштуватися на комфортну офісну роботу. На це, звісно, не всі погодяться, але завжди вигідно мати в запасі такий варіант.

Нагадуємо: для всіх наших клієнтів перед поїздкою на роботу проводимо персональні уроки хорватської мови.
Хорватія - це унікальний клімат

Більшість лікарів рекомендують Хорватію для оздоровлення та профілактики, оскільки там відсутні сильні перепади температури. Побережжя буде ідеальним для тих, хто шукає тепла впродовж всього року. А центральна частина Хорватії має більш континентальний клімат - прохолодне літо та типова європейська зима. Країну закриває від холодних вітрів гірський масив і температура в -5°C для Хорватів це вже суворі морози.
Якщо маєте додаткові питання або бажаєте працювати в Хорватії - заповніть заявку нижче. Наші менеджери вам зателефонують та безкоштовно проконсультують :)

Робота в Хорватії

Залишай заявку, й протягом одного дня ми сконтактуємо Тебе для детальнішої консультації.

Дізнайтесь більше про життя та роботу в Хорватії

Підписуйся на наші соцмережі, щоб бути в курсі гарячих вакансій та останніх новин ▼