Огляд безплатного житла на роботі в Хорватії

Працюєте за кордоном і втомились від жахливих умов проживання або дорогого житла? Показуємо, в яких умовах живуть наші клієнти, працюючи в Хорватії
Залиште ваш номер і ми зателефонуємо!
Наші менеджери з радістю дадуть відповіді на всі ваші питання :)
Або телефонуйте за номером:
+380636538467
Привіт! Проживання найчастіше стає сюрпризом для працівників. Коли ви розглядаєте вакансії роботи за кордоном, потрібно пам'ятати, що окрім умов праці, потрібно звернути увагу на умови проживання ▼
Ярина Максимик
HR-менеджер у Getworker

Які умови проживання можна зустріти за кордоном

Один з трьох заробітчан стикається із жахливими умовами житла, а дехто взагалі сприймає такі умові за норму. Чому так трапляється?

Зазвичай, коли зарплата невисока або робота нелегальна, інтерес до вакансії підживлюють "безкоштовним" житлом. Тоді роботодавець знаходить найдешевші варіанти проживання для працівників.

"Спимо по 6-8 людей в кімнаті, немає гарячої води, маємо одну розетку на трьох чоловік. В кімнаті душно, немає нормального провітрювання..." Ні, це не про Україну на початку 90-х, а відгук про умови житла працівників в Німеччині 2020-го року.
Ми не хочемо вас налякати, наче все житло для працівників таке жахливе.

Часто попадаються і чудові умови житла. Але про що роботодавці часто замовчують, так це їх вартість. Переважно людей селять в хостели.

Середня ціна в Польщі становить 30 злотих/доба (6 500 грн/місяць), в Німеччині 13 євро/доба (12 500 грн/місяць). Вирахуйте цю суму зі своєї зарплатні і лишається не так багато, як очікувалось.

Умови проживання в Хорватії

Усім хочеться після важкого робочого дня прийняти теплий душ, приготувати без проблем гарячу їжу та лягти у зручне ліжко. А ще б не віддавати за це ⅓ своєї зарплатні, було б взагалі супер.

Насправді саме такі умови ми пропонуємо!

Наша компанія працює лише з перевіреними роботодавцями, які забезпечують всіх своїх працівників безплатним житлом з усіма зручностями.

Переважно людей розміщують у приватних будинках, по 2-4 людей в кімнаті. Це не 5-ти зіркові готелі, але є все необхідне для комфортного проживання. Обов'язково є повноцінна кухня з необхідним начинням, санвузол, пральна машина, зона відпочинку, особисте спальне місце.

Не вірте нам на слово! Нижче можете переглянути фото та відео житла для працівників, які надсилають нам наші клієнти з Хорватії. І ще раз нагадуємо, що за такі умови не потрібно платити ні копійки :)

Фото житла працівників складу в Хорватії

Фото житла електриків в Хорватії

Відеоогляд житла слюсарів-монтерів в Хорватії:

Показуємо житло, куди ми поселили наших клієнтів - команду слюсарів-монтажників. Житло знаходиться у передмісті м. Рієки, Хорватія. Від житла до моря йти пішки 15 хв, а до найближчого магазину 10 хв. На роботу та з роботи, хлопці щодня безкоштовно добираються автомобілем.

Це житло - типове для Хорватії. В 3-х спальних кімнатах є особисті ліжка для 2-3 людини, шафи для одягу та особистих речей. Біля кожного ліжка є розетка, щоб зарядити свої гаджети. Вай-фай роздається по всіх кімнатах.

У будинку є спільна для працівників кухня-студія разом із зоною відпочинку. Там є великий зручний диван, телевізор, стерео система, кондиціонер та піч, великий обідній стіл. Простора кухня обладнана мікрохвильовкою, раковиною, посудомийкою, газовою плитою та великим холодильником. З кухонного начиння не потрібно нічого везти, оскільки, все необхідне є: повний комплект посуду, каструлі, сковорідки і т.д.

Ванна кімнатна також має все необхідне: пральна машина, ванна/душ, бойлер для нагріву води, туалет, раковина, дзеркало.

Відеоогляд житла кухарів та офіціантів у Хорватії:

"Привіт! Показую вам житло працівників у Camp Mandarino. При вході є дві сушарки для одягу, дві пральних машини, загальна зона відпочинку, де можна і пообідати. На випадок великої кількості працівників - дві морозильні камери. Спускаємось в кухню. Тут є кондиціонер, холодильник, кавоварка, телевізор, вентилятор, мікрохвильовка, обідня зона, дві плити для приготування їжі, та дуже класну духовку. Весь необхідний посуд є (тарілки, чашки, сковорідки, баняки), все є. Можете бачити особисті шафки на ключ для особистих речей, документів тощо. Тут у нас спільний санвузол: душова кабіна, умивальник, туалет. Є три кімнати з двоповерховими та двоспальними ліжками. Кожна кімната має вікно для провітрювання, кондиціонер, шафки для особистих речей. Біля кожного спального місця є розетки. Я вважаю, що такі апартаменти не гірші від тих, в котрі люди селяться на відпочинку і платять за це 30-100 євро за добу. А для працівників це дуже добрі умови. Тут є все для того, щоб проживати. Вода гаряча цілодобово і все безкоштовно. Я думаю, всі будуть задоволені такими умовами. Дякую"

Фото житла працівників птахофабрики в Хорватії

Якщо вас цікавить офіційне працевлаштування в Хорватії, високі зарплати, безкоштовне і комфортне проживання, - заповнюйте заявку нижче. Наші менеджери вам зателефонують і з радістю проконсультують :)

Робота в Хорватії

Залишай заявку, й протягом одного дня ми сконтактуємо Тебе для детальнішої консультації.

Дізнайтесь більше про життя та роботу в Хорватії

Підписуйся на наші соцмережі, щоб бути в курсі гарячих вакансій та останніх новин ▼